23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε με τη Ζαλγκίρις ο Λοβέρν μέχρι το 2023!

Ο Ζοφρί Λοβέρν φαίνεται πως βρήκε το «λιμάνι» του στην Ευρώπη και μετά το πέρασμα της μισής σεζόν στη Ζαλγκίρις ανανέωσε με τους Λιθουανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023 (1+1).

Ένα από τα κορυφαία «όπλα» του Μάρτιν Στίλερ την φετινή σεζόν έχει αποδειχθεί ο Ζοφρί Λοβέρν και ο λιθουανικός σύλλογος θέλησε να προσφέρει πρόωρα νέο συμβόλαιο στον Γάλλο σέντερ, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίησή τoυ για την μέχρι τώρα συνεργασίας τους.

Ο Λοβέρν μετά από δύο «ελαττωματικά» χρόνια στη Φενέρ φαίνεται να έχει βρει τον παλιό του καλό εαυτό στη Ζαλγκίρις και δεν το πολυσκέφτηκε ιδιαίτερα να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το 2023 (1+1). Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Λοβέρν έγραψε στο twitter: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υπογραφή μου στη ανανέωση του συμβολαίου με τη Ζαλγκίρις μέχρι το 2023. Ανυπομονώ να επιστρέψουν οι οπαδοί μας!».

Την φετινή σεζόν ο Γάλλος σέντερ μετράει 11.6 πόντους και 5.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 21 αγώνες στη Εuroleague και έχει μέσο όρο 13 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, πίσω μόνο από τον Μάριους Γκριγκόνις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ