21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε με την Τενερίφη ο Χουέρτας! (vid)

Αν και διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του ο Μαρσελίνιο Χουέρτας αποτελεί τον ηγέτη της Τενερίφης εντός και εκτός γηπέδου με αποτέλεσμα η ισπανική ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Κάτοικος στα Κανάρια Νησιά θα παραμείνει τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, καθώς η Τενερίφη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο παίκτη. Ο πολύπειρος παίκτης πρόλαβε να δείξει την αγωνιστική του αξία μέσα σε λίγους μήνες με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Τενερίφης να επισπεύσουν την διαδικασία παραμονής του.

Η ισπανική ομάδα συνεχίζει να διατηρεί στις τάξεις της σημαντικά γρανάζια όπως ο Μαρσελίνιο Χουέρτας και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ενόψει της μάχης που δίνει με την Νίμπουρκ για μια θέση στα προημιτελικά του BCL.

Την φετινή σεζόν ο Χουέρτας σημείωσε 12 πόντους και 8.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

«Είμαι πολύ άνετα εδώ στην Τενερίφη. Επίσης, πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ συμπαγές σύνολο, με πυλώνες που θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια, ξεκινώντας από τον προπονητή. Αυτό ως παίκτη σου δίνει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι ένα μέρος όπου είμαστε όλοι χαρούμενοι. Κάθε παίκτης γνωρίζει τον ρόλο του στην ομάδα, ο προπονητής μας δίνει αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε στη φιλοσοφία του» ήταν τα λόγια του Μαρσελίνιο Χουέρτας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ