19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανανέωσε με την Τενερίφη ο Βιδορέτα!

Κάτοικος των Κανάριων Νήσων θα παραμείνει για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη ο Τσους Βιδορέτα, με την Τενερίφη να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό μέχρι το 2023.

Η δουλειά του Τσους Βιδορέτα όλα αυτά τα χρόνια αναγνωρίστηκε από τους ανθρώπους της Τενερίφης όπου αποφάσισε να ανανεώσει για ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιό του το οποίο έληγε την επόμενη σεζόν.

Ο προπονητής του Γιώργου Μπόγρη οδήγησε την ομάδα φέτος ανάμεσα στις δώδεκα ομάδες του πρωταθλήματος που θα αγωνιστούν σε περίπτωση που συνεχιστεί η διοργάνωση ενώ παράλληλα διεκδικεί μια θέση στο Final 8 του BCL με αντίπαλο την Οστάνδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση ο Τσους Βιδορέτα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ο σύλλογος στο έργο που αναπτύσσουμε και ταυτόχρονα νιώθω πόσο άνετα που είμαι στα Κανάρια Νησιά.

Νομίζω ότι ζούμε μερικά μαγικά χρόνια, τόσο η οικογένειά μου όσο και εγώ, εδώ στην Τενερίφη, και το ότι μπορούμε να είμαστε σε αυτό το σύλλογο μέχρι το 2023 είναι ένας λόγος για μεγαλύτερη χαρά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ