25.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ανανέωσε με την Αρμάνι ο Μπρουκς για ακόμη μία σεζόν! (vid)

Ο Τζεφ Μπρουκς είχε προλάβει μέσω των social media να διαρρεύσει την παραμονή του στο Μιλάνο όμως η Αρμάνι ανακοίνωσε σήμερα με κάθε επισημότητα την ανανέωση της συνεργασίας της μαζί του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ετόρε Μεσίνα συνεχίζει να κλείνει όλες τις τρύπες και με ταχύτατους ρυθμούς έχει προλάβει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Το τελευταίο κομμάτι που προστέθηκε είναι ο Τζεφ Μπρουκς ο οποίος θα συνεχίσει να προστατεύει την φροντ λάιν των Μιλανέζων.

Την φετινή σεζόν ο Αμερικανός παίκτης με ιταλικό διαβατήριο σημέιωσε 4.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 19 αγώνες στη Εuroleague. Mετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο ο Τζεφ Μπρουκς δήλωσε:

«Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ολίμπια για να έχω την ευκαιρία να φτιάξω τη χημεία με κάποιους παίκτες. Έχω παίξει ήδη 1-2 σεζόν και το να φτιάξουμε μια νέα χημεία με νέους παίκτες είναι κάτι που περιμένουμε. Είμαι χαρούμενος να έχω αυτή την ευκαιρία να δουλέψω με τον κόουτς Μεσίνα και όλο το σταφ του για ακόμα ένα χρόνο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι σε θέση να ανταγωνιστώ ξανά με το κλαμπ. Έρχονται σπουδαία πράγματα στο μέλλον για την Ολίμπια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ