20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ η Καρακούλα

Στην Α1 Γυναικών με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την καινούρια αγωνιστική περίοδο η Βάια Καρακούλα, καθώς ανανέωσε για άλλο ένα χρόνο το συμβόλαιό της.

Η 20άχρονη φόργουορντ/σέντερ, με θητεία στο παρελθόν σε Ηρακλή Κοζάνης, Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και Ηρακλή, θα φορέσει και τη νέα σεζόν την ασπρόμαυρη φανέλα, γεγονός για το οποίο δεν έκρυψε την ικανοποίησή της μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παρέμεινα για άλλη μία χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον κόουτς Βασίλη Μασλαρινό για την εμπιστοσύνη και πίστη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εγώ, από τη μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Να ευχηθώ σε όλους μας υγεία και μια χρονιά καλύτερη από την περσινή».

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Βάγια Καρακούλα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ