20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανανέωσε με Αθηναϊκό η Κουτσιρίμπα

Η Αγγελική Κουτσιρίμπα, «γέννημα θρέμμα» του Αθηναϊκού, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας την ομάδα στο καινούριο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η 18άχρονη γκαρντ επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία της με το συγκρότημα του Βύρωνα και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του. Όπως τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω και φέτος στην ομάδα του Αθηναϊκού και ευχαριστώ τον προπονητή και τον πρόεδρο που με εμπιστεύθηκαν».

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Αγγελική Κουτσιρίμπα. Η Αγγελική είναι γεννημένη το 2002, έχει ύψος 1,78μ., αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2" και είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την @aggeliki_6_ . Η Αγγελική είναι γεννημένη το 2002 έχει ύψος 1,78μ, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2.», και είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας. Αγγελική Κουτσιρίμπα: «Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω και φέτος στην ομάδα του αθηναϊκού και ευχαριστώ τον προπονητή και τον πρόεδρο που με εμπιστεύθηκαν».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ