24.5 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Ανανέωσε Καλλή πρόσθεσε Νακόπουλο η Αμαλιάδα

Με δυο δυνατά… χαρτιά θα προχωρήσει τη σεζόν η νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική, Αμαλιάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα από το νομό Ηλείας ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σκόρερ και δημιουργό της, Σταύρο Κάλλη, ενώ πήρε… ύψος με την απόκτηση του Μάκη Νακόπουλου.

Ο Σταύρος Καλλής είναι 37 ετών αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ και τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από τους Αχαγιά και Γλαύκο. Από την άλλη ο  27χρόνος σέντερ ξεκίνησε το μπάσκετ από την Απολλωνιάδα.

Αναλυτικά: 

«Μια συνεργασία όταν πετυχαίνει είναι δύσκολο να μην συνεχιστεί . Ο Σταύρος Κάλλης θα ηγηθεί για μια ακόμα χρονιά της επίθεσης του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .Ο χαρισματικός σκόρερ και δημιουργός συμφώνησε σε όλα με τον Α.Σ.Σ.Α και επιστρέφει μαζί του στις γνώριμες γι αυτόν Εθνικές κατηγορίες , εκεί που επί πολλά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του . Τώρα πια μαζί του θα έχει ένα παλιό του γνώριμο και πολύ καλό του φίλο τον Ανδρέα Βουρνά.

Η άψογη συνεργασία των δυο πλευρών ήταν ο βασικός λόγος της ανανέωσης της συμφωνίας κάτι που αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Σταύρου Κάλλη: « Πιστεύω σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για ένα και μόνο λόγο . Γιατί και ο Α.Σ.Σ.Α και εγώ το θέλαμε πολύ , αφού η άψογη περυσινή συνεργασία μας αποτυπώθηκε ξεκάθαρα εντός και εκτός γηπέδου .Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με ένα σωματείο , σοβαρό , οργανωμένο και φερέγγυο . Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο , χαίρομαι που ο Ανδρέας Βουρνάς αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι μαζί μας φέτος .Οι στόχοι σε αυτή την ομάδα δεν μπορεί παρά να είναι πάντοτε υψηλοί . >Ανυπομονώ να ξαναπατήσουμε παρκέ και να αγωνιστώ πάλι μπροστά στους καταπληκτικούς φίλους της ομάδας».

Αναλυτικά:

«Ο Μάκης Νακόπουλος 27 ετών 2.06 ύψος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Ο υψηλόσωμος Center που στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της Απολλωνιάδας , Γαλλήνης , Παναχαικής και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πας Ναυπάκτου φθάνοντας μαζί του μέχρι την τελική φάση ανόδου στα πλέι οφ .
Είναι επιλογή και στοίχημα του τεχνικού επιτελείου αφού πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Νακόπουλος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής .
Ο Μάκης Νακόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αμαλιάδα όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του μάνατζερ Λάμπρου Σταθόπουλου , του εφόρου Δημήτρη Πέππα και του προέδρου Ηλία Νιπεργιάλη .
Η οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ καλοσωρίζει τον Μάκη Νακόπουλο στην Αμαλιάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ