16.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε και ο Τόμπεϊ, δεν κάνει αντιπροσφορά για Ντόρνεκαμπ

Η Βαλένθια προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση για την επόμενη σεζόν. Σήμερα ανακοίνωσε την παραμονή του Μάικ Τόμπεϊ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 25χρονος Αμερικάνος, ύψους 2.13, ξεχώρισε στην τελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος, που φιλοξενήθηκε στη Βαλένθια, ενώ είχε μια μέτρια σεζόν με την ισπανική ομάδα και έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά. Στον επίλογο της Liga Endesa όμως είχε 14.3 πόντους και 10.5 ριμπάουντ μέσο όρο, με την ομάδα να φτάνει στην τρίτη θέση.

 

Αυτός που φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα είναι ο Άαρον Ντόρνεκαμπ. Η Βαλένθια τον είχε βάλει στο tanteo. Κοινώς αν κάποια ομάδα έκανα προσφορά για τον παίκτη, υπήρχε το δικαίωμα της αντιπροσφοράς. Η προσφορά ήρθε από την Ιμπεροστάρ Τενερίφη, αλλά η Βαλένθια δεν θα απαντήσει όπως γράφουν σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ. Η επίσημη απάντηση πάντως θα δοθεί ως την Τρίτη (14/7). Το πιθανότερο είναι ο παίκτης να επιστρέψει στα Κανάρια με τα οποία είχε κατακτήσει το BCL το 2017 και θα ξαναβρεθεί τόσο με τον Τσους Βιδορέτα, ο οποίος τον είχε πάρει μαζί του από την Τενερίφη στη Βαλένθια το 2017, αλλά και με τον Γιώργο Μπόγρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ