25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανανέωσαν στον Πολυνίκη Τσοχονελίτζε, Θεοδωρίτσης, Πατάτας και Λιβανός (vids)

Παίκτες από τον βασικό κορμό του κρατάει ο Πολυνίκης, ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ.

Έτσι, στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας παρέμειναν οι Τζεμ Τσοχονελίτζε, Διονύσης Θεοδωρίτσης, Γιάννης Πατάτας και Δημήτρης Λιβανός.

Αναλυτικά :

-Ο Τζεμ Τσοχονελίτζε θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.
Ο Τζεμ αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Στο πρόσωπο του και την αγωνιστική του πρόοδο οι νεαροί αθλητές έχουν το καλύτερο ίσως παράδειγμα για το πόσο πολύ ψηλά μπορεί να φτάσει η απόδοση ενός αθλητή, αν πιστέψει στον εαυτό του και δουλέψει σκληρά.
Έχοντας πληθώρα προτάσεων για να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, και έχοντας εκ μέρους του συλλόγου την απόλυτη ελευθερία να αποφασίσει για την επόμενη ημέρα της αθλητικής του πορείας, επίλεξε να παραμείνει στον σύλλογο μας για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο και να συνεχίσει τόσο την σκληρή δουλειά όσο και την συγκομιδή εμπειριών αγωνιζόμενος στην ανταγωνιστική Α΄ ΕΣΚΑ.

-Ο Διονύσης Θεοδωρίτσης, ανανέωσε για μια ακόμη σεζόν την συνεργασία του με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.
Ο Διονύσης αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ με την «παρθενική» του παρουσία σε Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Στο πρόσωπο του και την αγωνιστική του πρόοδο οι νεαροί αθλητές έχουν το καλύτερο ίσως παράδειγμα για το πόσο πολύ ψηλά μπορεί να φτάσει η απόδοση ενός αθλητή, αν πιστέψει στον εαυτό του και δουλέψει σκληρά. Η σκληρή του δουλειά μέσα στο γήπεδο και το πλούσιο ταλέντο του τον έκαναν να ξεχωρίσει και χάρη στην αγωνιστική του παρουσία έγινε δέκτης προτάσεων από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών. Ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πολυνίκη και μέσα από την συμμετοχή του για 2η χρονιά στην Α΄ ΕΣΚΑ να αποκτήσει ακόμη περισσότερες εμπειρίες για το αθλητικό του μέλλον.
Ευχαριστούμε θερμά την Α.Γ.Ε.Ζακύνθου για την εκ νέου ανανέωση της «υποσχετικής» του .

-Ο Γιάννης Πατάτας, ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά την συνεργασία του με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας.
Ο Γιάννης με την σκληρή και συνεχή δουλειά μέσα στο γήπεδο αναδεικνύει όλο και περισσότερο το ταλέντο του και θα αποτελέσει και πάλι έναν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας στην παρουσία της για 2η συνεχόμενη σεζόν στην Α΄ ΕΣΚΑ.
Η διάθεση του για σκληρή δουλειά και η αποκόμιση εμπειριών μέσα από το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ ήταν ο κύριος λόγος που προτίμησε να μην μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο.

-Ο Δημήτρης Λιβανός, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας γεμίζοντας την ρακέτα με το ύψος του αλλά κυρίως με το πλούσιο ταλέντο του και την συνεχή αγωνιστική του εξέλιξη.
Ο Δημήτρης μετά την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία την αγωνιστική περίοδο 2018-19 δέχθηκε πολλές προτάσεις μεταγραφής αλλά προτίμησε να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να αποκομίσει επιπλέον αγωνιστικές εμπειρίες στην πολύ ανταγωνιστική Α΄ ΕΣΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ