19 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ανανέωσαν Γκίνης και Μιχόπουλος, τεχνικός διευθυντής ο Γλυκός

Τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ξεκίνησε η Δάφνη Δαφνίου, η οποία μετά την ανακοίνωση της ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Νίκο Ρήγγα, πραγματοποίησε τις δυο πρώτες ανανεώσεις στο ρόστερ της.

Έτσι, στο συγκρότημα της ομάδας του Χαϊδαρίου θα παραμείνουν τη νέα χρονιά οι Στέλιος Γκίνης και Βασίλης Μιχόπουλος. Ο πρώτος αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν και 9ος στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, έχοντας 319 πόντους, ενώ ο δεύτερος διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας παραστάσεις στην Β' Εθνική με Αετό και Ψυχικό.

Εκτός από τις δυο ανανεώσεις, τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο Βαγγέλης Γλυκός. Ο 48χρονος προπονητής ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 1989 στις υποδομές του Περιστέριου, βοηθώντας στην παραγωγική διαδικασία παικτών όπως οι Γκούροβιτς, Παπαμακάριος, Πελεκάνος, Μάντζαρης και Μαυροειδής, ενώ ήταν άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στην Α1, έχοντας εργαστεί και ως προπονητής και στην Α2. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες της Δάφνης, που μετρούν 350 παιδιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ