24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναμονή που «σκοτώνει»

Τις τελευταίες μέρες μιας κατάστασης που ήταν το λιγότερο ψυχοφθόρα διανύουν στον Άρη. Επειτα από δύο ολιγοήμερες αναβολές, από μεθαύριο θα πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται το πλάνο-υπόσχεση των πληρωμών προς τους παίκτες ώστε να αρχίσει να κινείται ολόκληρος ο οργανισμός.

 

Γιατί αν δεν κλείσει το θέμα με τις φετινές εκκρεμότητες που είναι πολλές και μεγάλες, δεν θα είναι σε θέση ο Άρης να προχωρήσει στον σχεδιασμό του για την επόμενη περίοδο. Οι παίκτες έχουν ενημερωθεί πως την Παρασκευή λοιπόν και τη Δευτέρα θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα οπότε μένει πια να φανεί ο Νίκος Λάσκαρης συνεπής ως προς αυτήν την υπόσχεση.

 

Για τον Άρη είναι προφανώς καίριο να τελειώσει αυτό το θέμα ώστε η ομάδα να αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν αφού αφενός δεν έχει κλείσει το θέμα προπονητή κι αφετέρου γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πολλοί παίκτες της είναι ήδη στόχοι άλλων ομάδων. Οι περισσότεροι βέβαια εξ αυτών, όπως ο Ξανθόπουλος και ο Ζάρας, είναι ελεύθεροι όμως και πάλι έχει κυλήσει ένα 20ήμερο –από τις 3 Ιουνίου όταν ο Άρης έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι- χωρίς την παραμικρή εξέλιξη με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ