17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναλαμβάνει την Φορτιτούντο ο Νταλμόντε

Aν και η Φορτιτούντο Μπολόνια ξεκίνησε τη σεζόν με τις καλύτερες προδιαγραφές, εν τέλει η ιταλική ομάδα απογοητεύει, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-8 στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να οδηγήσει την διοίκηση  του συλλόγου στην απόλυση του  Μέο Σακέτι μετά και την ήττα από την Μπρέσια.

Ο αντικαταστάτης φαίνεται να έχει βρεθεί ήδη σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, καθώς η Φορτιτούντο Μπολόνια έχει συμφωνήσει ήδη με τον Λούκα Νταλμόντε και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά του πολύπειρου Ιταλού τεχνικού στην ομάδα της Μπολόνια, καθώς έχει κάτσει στον πάγκο της ξανά την περίοδο 1993-97.

Οπότε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Μέο Σακέτι ανήκει ήδη στοπαρελθόν και ο Λούκα Νταλμόντε θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος την Φορτιτούντο αλλά και να την οδηγήσει στην επόμενη φάση του BCL. Η τελευταία ομάδα του Νταλμόντε ήταν η Βερόνα την τριετία 2016-19, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο της Φενέρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ