18.4 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ανακοινώθηκε από ΤΣΣΚΑ και… προσαρμόζεται ο Τζέιμς (vids)

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τη… βούλα πλέον είναι ο Μάικ Τζέιμς, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τους διοικούντες το ρωσικό συγκρότημα.

Ο 28άχρονος γκαρντ και η «ομάδα του στρατού» υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους, με τον Αμερικανό να πρέπει τώρα να προσαρμοστεί στα πλάνα του νέου προπονητή του, Δημήτρη Ιτούδη. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο τελευταίος: «Ο Μάικ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του σουτ, αλλά και καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών στην Ευρωλίγκα, όντας σε διαφορετικά επίπεδα, απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει. Όμως, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Στις συζητήσεις μας δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμος να το κάνει αυτό. Του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους νέους στόχους της».

https://www.youtube.com/watch?v=oXqVtVviBBg

Με την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «έκλεισε» το ρόστερ της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Έλληνα προπονητή να προσθέτει: «Τώρα, που όλες οι προσθήκες έχουν γίνει, το πρώτο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως η ομάδα δεν μοιάζει με την περσινή, που έφθασε στον τίτλο. Πρέπει να ξεχάσουμε την επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα κι αυτό ισχύει ειδικά για όσους ήταν στην ομάδα και πέρυσι. Η προετοιμασία μας θα είναι αρκετά δύσκολη, γιατί 6-7 παίκτες από διαφορετικές χώρες θα εκπροσωπήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα πρέπει να γίνουμε ομάδα, να γίνουμε αποφασιστικοί, να δουλέψουμε μαζί και να παίξουμε καλό και ομαδικό μπάσκετ».

https://www.youtube.com/watch?v=xcwL7aS2vQE

«Είμαι ενθουσιασμένος που πάω σε μια ομάδα που θέλει να κερδίζει κι έχει τη νοοτροπία του νικητή. Είναι τιμή μου που ο κόουτς Ιτούδης με επέλεξε να έρθω στην ομάδα που πήρε πέρυσι την Ευρωλίγκα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει με όποιον τρόπο μπορώ», δήλωσε από την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε πέρυσι με τους Ιταλούς κατά μέσο όρο 19,8π. στην Ευρωλίγκα, επίδοση που του έδωσε το βραβείο του πρώτου σκόρερ «Αλφόνσο Φορντ», και 15π. στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου ήταν, επίσης, μέλος της κορυφαίας πεντάδας και δεύτερος καλύτερος πασέρ με μ.ό. 6,4 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ