25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοινώθηκε από Παναθηναϊκό η Ακρίβου

Δεύτερη ανακοίνωση μες στην ίδια σεζόν για τη Μαργαρίτα Ακρίβου, η οποία κατέληξε στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της στην Ολύμπια Λάρισας.

Η 19χρονη φόργουορντ ανακοινώθηκε προ μηνός από τις Λαρισαίες, εν τέλει όμως θα ενισχύσει τις «πράσινες» στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο στο μέγιστο. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία πάνω από όλα και να βοηθήσουμε την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της», ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαργαρίτα Ακρίβου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών για την επερχόμενη σεζόν, 2017-2018, αγωνιζόμενη στις θέσεις 3, 4 και 5 (small forward, power forward, center). Γεννημένη στις 12 Ιουνίου 1998, η Μαργαρίτα Ακρίβου έχει αγωνιστεί στις ομάδες Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων, Απόλλων Καρδίτσας, Τιτάνες Παλαμά, Ίκαρος Καλλιθέας και Φάρος Κερατσινίου την περασμένη σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ