14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον κόσμο στον αγώνα με τη Βόννη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίσει την Τέλεκομ Βόννης απόψε (10/3, 21.00) στη Γερμανία για το BCL με την απόφαση να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών να ανακοινώνεται λίγες ώρες ουσιαστικά πριν το τζάμπολ. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τους φίλους της ομάδας που είχαν ταξιδέψει στη Βόννη για το παιχνίδι:

"Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της «Βασίλισσας» για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους ή καθ’ οδόν για το “Telekom Dome”, ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνενωσίτες για το δαπανηρό και πολύωρο ταξίδι τους, αλλά η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και κάποιες καταστάσεις είναι υπεράνω όλων μας.
Η στήριξή τους για ακόμη μία περίοδο, σε αγώνες της ΑΕΚ εκτός συνόρων, είναι εντυπωσιακή και όχι άδικα ολόκληρη η αθλητική κοινότητα ανά την υφήλιο τους αποθεώνει για την πυκνή παρουσία τους και για την άψογη συμπεριφορά τους".

Ζητούμε αυτονόητα σύνεση και ψυχραιμία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ