21 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Χόκινς ο Χολαργός (vids+pics)

Παίκτης του Χολαργού κι επίσημα πλέον είναι ο Τζαβόντε Χόκινς, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τους διοικούντες τους νεοφώτιστους στη Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποφοίτησε από το Φόρνταμ και στον πρώτο επαγγελματικό «σταθμό» στην καριέρα του αγωνίστηκε στη Φινλανδία με τη φανέλα της Σαλόν Βιλπάς. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει ήδη προσθέσει στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την ελληνική σημαία, ως επόμενο προορισμό του, επιβεβαιώνοντας -πριν ακόμα ανακοινωθεί από το Χολαργό- τα σενάρια.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Javontae Hawkins, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας. O Javontae Hawkins γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1993 στις ΗΠΑ, έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ/γκαρντ.

Το 2017 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο FORDHAM και στην πρώτη του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο (2017-18) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τα χρώματα της ΣΑΛΟΝ ΒΙΛΠΑΣ. Ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας μέσο όρο 14.6 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με 41% στα σουτ τριών πόντων! Καλωσορίζουμε τον Javontae στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

https://www.youtube.com/watch?v=j8MgOHZeL3Q

https://www.youtube.com/watch?v=j8MgOHZeL3Q

https://www.youtube.com/watch?v=R-LKZel5uOo

https://www.youtube.com/watch?v=q_NFHdvwrts



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ