19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Χρονόπουλο και Σολωμό ο Κρόνος (pics)

Την απόκτηση του Ανδρέα Χρονόπουλου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, με τον έμπειρο γκαρντ να προέρχεται από την περσινή πορεία ανόδου του Αμαρουσίου από την Β' Εθνική στην Α2.

Το basketa.gr σε αναλυτικό του ρεπορτάζ σας είχε παρουσιάσει από τις 10/7 την μεταγραφή.

Επίσης, εκτός από τον Χρονόπουλο, ανακοινώθηκε και ο Στέφανος Σολωμός, την μεταγραφή του οποίου το basketa.gr σας είχε παρουσιάσει σε δυο αναλυτικά ρεπορτάζ του, με τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου να αποτελεί ένα από τα μεγάλα μπαμ του καλοκαιριού.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την μεταγραφή και την ένταξη στους κόλπους της ανδρικής ομάδας, του έμπειρου γκάρντ Ανδρέα Χρονόπουλο ο οποίος αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα μας. Ο Ανδρέας έρχεται απο μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, όπου συνετέλεσε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του Αμαρουσίου στην Α2 Εθνική κατηγορία. 
Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά 
(στην φωτό με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο του Ανδρικού κο Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη)».

«Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει έναρξη της συνεργασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά στην ανδρική ομάδα, με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ Στέφανο Σολωμό. Η προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία του θα βοηθήσει την επίτευξη των στόχων του Κρόνου για την νέα περίοδο. 
Ο Στέφανος έρχεται απο μία ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης παρουσία στην ομάδα του Αμαρουσίου και προηγουμένως στον Πανερυθραϊκό , 
Ευχόμαστε στον Στέφανο μια καλή και πετυχημένη αγωνιστική χρονιά.
(στην φωτό με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο του Ανδρικού κο Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ