24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωσε Τσαϊρέλη ο Προμηθέας

Παίκτης του Προμηθέα Πατρών κι επίσημα πλέον είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, καθώς η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

Το αχαϊκό συγκρότημα γνωστοποίησε την πρώτη μεταγραφική κίνησή του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των αυξημένων υποχρεώσεών του εντός συνόρων και στο Basketball Champions League. Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τους Προμηθείς, οι οποίοι επισημοποίησαν την απόκτησή του με την ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή (15/06).

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο γεννημένος την 23η Φεβρουαρίου 1988, στη Θεσσαλονίκη, ύψους 2.08, power forward/center, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας κι έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Άρη, Α.Ε. Λάρισας, Α.Σ. Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Τενερίφη (Ισπανία) και Ολυμπιακό (με τον οποίο κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα Ελλάδας). Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στον Άρη όπου σε 25 παιχνίδια ήταν 2ος σε αξιολόγηση (211) και είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ