20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωσε Τσακαλέρη και πήρε και Καραθωμά ο Ιπποκράτης

Ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Ευθύμη Τσακαλέρη στον Ιπποκράτη, με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κω να ενισχύεται τα μέγιστα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το basketa.gr σας είχε αναφέρει για την προσέγγιση του Ιπποκράτη με τον πρώην πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Αρκαδικού από τις 19/7.

Επίσης, εκτός από τον Τσακαλέρη, η ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη έφτασε και στην απόκτηση του 16χρονου γκαρντ, Πέτρου Καραθωμά, ο οποίος προέρχεται από την ΑΕ Δικαίου.

Αναλυτικά:

''Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζετε για να χτίσουμε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό στη Β΄ Εθνική.  Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα μας είναι ο Ευθύμιος Τσακαλέρης ο οποίος προσθέτει επιπλέον ποιότητα και εμπειρία στο φετινό ρόστερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Φλόγας και στη συνέχεια  αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Α1 με τις ομάδες του Πανελληνίου (και στο φάιναλ-φορ του Εuro Cup) του Π.Α.Ο.Κ. (Euro Cup) του Άρη (τελικός  κυπέλλου Ελλάδος) του Πανελευσινιακού και του Ρεθύμνου. Πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της Α2. Ο 28χρονος- με ύψος 2.07 power forward/ center, είναι πρωταθλητής Ευρώπης με τους εφήβους το 2009 στη Ρόδο. Τον καλωσορίζουμε στην Κω και στον Ιπποκράτη και του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ