18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε τρεις παίκτες η Γαλατάσαραϊ! (vids)

Όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις παίκτες ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ευρώπη και Τουρκία. Για την ακρίβεια ανακοίνωσε την απόκτηση των Τράβις Τράις, Αμίλ Τζέφερσον και Ασέμ Μάρεϊ.

Η Γαλατά δεν φαίνεται πως είναι ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα παρουσία της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να κάνει διορθωτικές κινήσεις ώστε να προλάβει την σεζόν. Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα αναμένεται να οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου παίκτες από το υπάρχον ρόστερ του συλλόγου.

Η αρχή έγινε με τον πρώην ΝΒΑερ, Αμίλ Τζέφερσον, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Άλεξ Ταίους. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ο Ασέμ Μάρεϊ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Εurocup με τη φανέλα της Παρί Λεβαλουά και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Το τουρκικό πρωτάθλημα δεν του είναι άγνωστο, καθώς αγωνίστηκε την περίοδο 2018-19 με την Πινάρ Καρσίγιακα. Ο Αιγύπτιος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Επίσης μεταγραφική ενίσχυση έγινε και στην περιφέρεια, με τη Γαλατά να ανακοινώνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τον Τράβις Τράις, ο οποίος φημίζεται για το μακρινό του σουτ, μετρώντας 40.3% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Μέχρι πρότινος ο 27χρονος παίκτης αγωνιζόταν με τη Μπρέσια, ενώ έχει αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας με τη φανέλα της Τόφας την περσινή σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ