17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ ο Πανερυθραϊκός (pic)

Το τεχνικό του τιμ ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός, δηλαδή τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή.

Έτσι, άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Θάνος Νούσης, ενώ ο Παναγιώτης Χατζής θα είναι για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο Υπεύθυνος Εκγύμνασης του ανδρικού μας τμήματος. Στο προπονητικό επιτελείο προστίθεται η παλιά δόξα των «ερυθρολεύκων» ο Στέλιος Κοντούδης.

Αναλυτικά :

«Στο τεχνικό τιμ του Πανερυθραϊκού και τη νέα σεζόν Νούσης, Χατζής! - Αναλαμβάνει θέση στο επιτελείο και ο Κοντούδης
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές μας Θάνο Νούση και Παναγιώτη Χατζή, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του κόουτς Χουχουλή για ακόμη μία σεζόν, απαρτίζοντας το τεχνικό τιμ της ομάδας μας και στην ιστορική επιστροφή της στην Α2!
Έτσι, ο Θάνος Νούσης θα συνεχίσει να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Χουχουλή, ενώ ο Παναγιώτης Χατζής θα είναι για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο Υπεύθυνος Εκγύμνασης του ανδρικού μας τμήματος.
Στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας και ο Στέλιος Κοντούδης
Μάλιστα, το τεχνικό τιμ της ανδρικής μας ομάδας θα πλαισιώνει από την προσεχή σεζόν και ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ, ο οποίος πέραν της θέσης του ως Υπεύθυνος Σκάουτινγκ του Συλλόγου, αναλαμβάνει καθήκοντα και στο προπονητικό επιτελείο.
Συγκεκριμένα, ο Στέλιος θα αναλάβει κομμάτι του προπονητικού Προγράμματος των ανδρών, όντας από εδώ και στο εξής Υπεύθυνος Ατομικής Βελτίωσης των αθλητών.
Θάνο, Στέλιο και Παναγιώτη, καλή δύναμη εν όψει της νέας σεζόν, που θα μας βρει ξανά στην Α2».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ