25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε τους αρχηγούς της νέας σεζόν ο Ηρακλής (pics)

Ο Ηρακλής έχει μπει στη τελική ευθεία για την πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του τη φετινή σεζόν απέναντι στον Κεραυνό Στροβόλου και η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφησή της ενώ ανακοίνωσε την τριάδα των παικτών που θα διατελέσουν αρχηγοί τη φετινή σεζόν.

Τα προκριματικά του BCL φτάνουν και ο Ηρακλής έχει ρίξει το βάρος της προετοιμασίας του στους προκριματικούς αγώνες που θα του δώσουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης με πρώτο εμπόδιο τον Κεραυνό Στροβόλου όποτε θα διεξαχθεί την Τρίτη στην Κύπρο στις 20:30 (ΕΡΤ).

Η αναχώρηση της αποστολής για την Κύπρο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (20:50) και γι' αυτό όλη η ομάδα πέρασε από τα απαιτούμενα τεστ με βάση πρωτοκόλλου. Το παρών στη σημερινή φωτογράφιση έδωσε και ο Εντ Ντάνιελ ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετά την εντατική φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι αρχηγοί του Ηρακλή για τη φετινή σεζόν θα είναι οι Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Βεργίνης και Ολίβιερ Χάνλαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ