24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε τον Μέγα χορηγό του ο ΑΣ Καρδίτσας (pic)

Τον Μέγα χορηγό του ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσε ο ΑΣ Καρδίτσας.

Αυτός δεν είναι άλλος από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ», το οποίο είναι δίπλα στους Θεσσαλούς τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά :

«Το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό δίνει το όνομά του
στον Α.Σ.Κ.
«ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας» !!!
Ο Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και τιμή, πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ», το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο είναι ο Μέγας Χορηγός της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2020-2021. Από σήμερα, ο «ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας», ανοίγει μια νέα δυναμική σελίδα στην πορεία του, με μια κορυφαία συνεργασία με το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό.
Εδώ και χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ βρίσκεται δίπλα στον Α.Σ.Κ., συμβάλλοντας στην πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Αυτή η στήριξη, πλέον, ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο και για την φετινή χρονιά, το νερό ΘΕΟΝΗ και ο Α.Σ.Κ. ταυτίζονται και από κοινού, αναδεικνύουν και ενισχύουν τη δυναμική του αθλητισμού της περιοχής μας.
-- ΘΕΟΝΗ: Το βραβευμένο ελληνικό νερό
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (πηγή Γκούρα) σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.
Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το ph8, που το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.
-- Ένα θερμό «ευχαριστώ»
Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τη ΘΕΟΝΗ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσέλιο, για την εμπιστοσύνη προς το σωματείο μας και τη στήριξη μιας μεγάλης προσπάθειας για τον αθλητισμό και τη νεολαία της Καρδίτσας.
«Είμαι χαρούμενος που τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Καρδίτσας έχουν καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα σε ένα πολύ σημαντικό παίκτη της κατηγορίας τους. Τους συγχαίρω, και θέλοντας να αποδείξω έμπρακτα την στήριξη της ΘΕΟΝΗ Α.Ε στα νέα μεγαλόπνοα σχέδια, θα πορευτούμε μαζί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Καλή επιτυχία σε όλους!» δήλωσε ο κος Τσέλιος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ