31 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ανακοίνωσε τον Κατσικάρη η Μάλαγα!

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και μετά την έντονη φημολογία που υπήρχε γύρω από το όνομα του Φώτη Κατσικάρη επιβεβαιώθηκε, καθώς η Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους μέχρι το μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει και όρος για την επόμενη σεζόν με τις δύο πλευρές να μπορούν να διακόψουν την συμφωνία ανά πάσα στιγμή.

Η Μάλαγα αν και ξεκίνησε ιδανικά την φετινή σεζόν, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις προβλημάτισαν την διοίκηση των Ανδαλουσιανών, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν από τον πάγκο τον Λουίς Κασιμίρο. Ο αντικαταστάτης είχε βρεθεί ήδη στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, οποίος γνωρίζει από πρώτο... χέρι το ισπανικό πρωτάθλημα.

Πλέον η Ουνικάχα Μάλαγα αναμένεται να είναι η έκτη ομάδα από την ACΒ που αναλαμβάνει ο Φώτης Κατσικάρης μετά τις Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια, Τενερίφη και Γκραν Κανάρια. Η Μάλαγα έχει ρεκόρ 9-10 στο πρωτάθλημα και διεκδικεί μα θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έχει περάσει στην δεύτερη φάση του Εurocup, δίχως όμως να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει κάποια νίκη στις πρώτες δύο αγωνιστικές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ