17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε τον Έι Τζέι Σλότερ η Γκραν Κανάρια!

Σε έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στον Παναθηναϊκό (2014-15) κατέληξε για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής η Γκραν Κανάρια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Έι Τζέι Σλότερ.

Ο Αμερικανός παίκτης με πολωνικό διαβατήριο αν και το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Γκραν Κανάρια, εν τέλει δεν συμφώνησε λόγω ενός προβλήματος υγείας που δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εν τέλει η συμφωνία των δύο πλευρών ήρθε λίγους μήνες αργότερα και πλέον ο Σλότερ αναμένεται σύντομα να φτάσει στο νησί και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οπότε ο Σλότερ, εφόσον δεν προκύψει κάτι στις εξετάσεις του, θα αγωνιστεί στο Εurocup όπου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ισπανική ομάδα ο Προμηθέας Πάτρας.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ξανά στα ισπανικά γήπεδα όμως με τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις σημειώνοντας 13.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ κατά μέσο όρο. Όλοι ελπίζουν στην ομάδα να βοηθήσει την Γκραν Κανάρια με την εκτελεστική του δεινότητα ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος (2-7).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ