17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Τζέμη ο Αθηναϊκός

Ύψος κι εμπειρία στη ρακέτα του πρόσθεσε ο Αθηναϊκός, εντάσσοντας στο ρόστερ του εν όψει της καινούριας χρονιάς τη Νάταλι Τζέμη.

Η 30χρονη φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στο συγκρότημα του Βύρωνα, ενισχύοντάς το τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία όπως ο Αθηναϊκός. Ελπίζω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Νάταλι Τζέμη για τη σεζόν 2020-2021. Η Νάταλι είναι γεννημένη το 1990, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5".

Προηγούμενες ομάδες: Παναθηναϊκός, Αγία Παρασκευή, Γαλατσι, Ελευθερία Μοσχάτου, Αμύντας, Ηλιούπολη, Τερψιθέα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της @natali_tz για την σεζόν 2020 - 2021. Η Ναταλί είναι γεννημένη το 1990, εχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Νάταλι Τζέμη:«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία όπως ο Αθηναϊκός. Ελπίζω να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια». Προηγούμενες ομάδες: Παναθηναϊκός, Αγία Παρασκευή, Γαλατσι, Ελευθερια Μοσχατου, Αμύντας, Ηλιουπολη, Τερψιθέα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ