23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Τασιόπουλο, κράτησε Ζέρβα και Πολυμενάκο η Νίκη Αμαρουσίου

Αρχίζει να δίνει σχήμα στο ρόστερ της η Νίκη Αμαρουσίου,  η οποία προχώρησε σε τρεις κινήσεις.

Αρχικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φανούρη Τασιόπουλο (το basketa.gr σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του) ενώ στα Βόρεια προάστια παρέμειναν οι Αποστόλης Ζέρβας και Παύλος Πολυμενάκος.

Αναλυτικά :

-Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φανούρη Τασιόπουλο, ο οποίος θα τεθεί ξανά στη διάθεση του κόουτς Τάσου Νικητόπουλου έπειτα από τη συνεργασία τους στον ΚΑΟ Κορίνθου και τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

«Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τη Νίκη Αμαρουσίου στο παρελθόν κι αυτή τη φορά θα είμαι στη δική της πλευρά. Την έχω πετύχει ως αντίπαλος στη Γ’ και τη Β’ Εθνική με προπονητή τον Τάσο Νικητόπουλο. Μου είχαν κάνει εντύπωση οι εγκαταστάσεις και κυρίως το γεγονός ότι είναι ένα σωματείο που επικρατεί το οικογενειακό κλίμα. Έχω αντιληφθεί τον τρόπο και τη φιλοσοφία που λειτουργεί, κάτι το οποίο μου αρέσει. Επέλεξα, λοιπόν τη Νίκη Αμαρουσίου γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο! Μπορώ να πω ότι υπήρχε… φλερτ με την ομάδα πριν από δυο και τρία χρόνια κι εν τέλει η μεταγραφή ολοκληρώθηκε φέτος» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του.

Εν συνεχεία επισήμανε: «Ο αρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σε προσωπικό επίπεδο, τα τελευταία χρόνια είχα την τύχη να έχω και ανόδους με διαφορετικές ομάδες. Αν τελικά η Νίκη Αμαρουσίου παίξει στη Γ’ Εθνική μέσω της αναδιάρθρωσης, μπορεί να σταθεί κι εκεί. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και φουλ ανταγωνιστικοί! Για να σταθεί μια ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες, χρειάζεται να δουλεύει αρμονικά το τρίπτυχο διοίκηση – προπονητές – παίκτες. Να είναι ενωμένοι και όλοι μαζί να βγάζουν προς τα έξω αυτή την υγεία! Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αποστόλη Ζέρβα για τη σεζόν 2019-20.

Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε αυτό το πλαίσιο ο κόουτς Τάσος Νικητόπουλος μπορεί να υπολογίζει στον Αποστόλη Ζέρβα έπειτα από τις ανανεώσεις των Ανδρέα ΤσέκενηΠαντελή Κυπριτζόγλου και την προσθήκη του Φανούρη Τασιόπουλου.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος έπειτα από αυτή την εξέλιξη! Η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον πήχη και είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω να πω μόνο καλά λόγια έπειτα από την πρώτη μου χρονιά στον σύλλογο και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο, υψηλό επίπεδο δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και συνεννόηση με τη διοίκηση, έχω σχηματίσει πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από τον νέο προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό» ανέφερε ο άσος της Νίκης Αμαρουσίου.

-Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Παύλος Πολυμενάκος (1997, 1μ.98) θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Έπειτα από την προσθήκη του Φανούρη Τασιόπουλου και τις ανανεώσεις των Ανδρέα ΤσέκενηΠαντελή Κυπριτζόγλου και Αποστόλη Ζέρβα, σειρά παίρνει ο Παύλος Πολυμενάκος, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του κόουτς Τάσου Νικητόπουλου ενόψει της νέας σεζόν.

«Αρχικώς, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στη Νίκη Αμαρουσίου. Πέρσι είχαμε μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς ωστόσο ανταπεξήλθαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε κι εν τέλει φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε ως το τέλος την άνοδο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποια κατηγορία θα παίξουμε την επόμενη σεζόν όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιάσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά με στόχο να βελτιωθούμε και, συγχρόνως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ