14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Πετανίδη ο Άρης

Ο Κυριάκος Πετανίδης επιστρέφει στον Άρη, αυτήν τη φορά για να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League.

Ο 19χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε φορέσει και στο παρελθόν την κίτρινη φανέλα, συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής, ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλονικείς και θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τον Αίαντα Ευόσμου.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κυριάκο Πετανίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Πετανίδης γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 2001 στο Κιλκίς. Έχει ύψος 2,05μ. και αγωνίζεται στη θέση του power forward. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αετό Κιλκίς και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Άρη και αργότερα του ΠΑΟΚ.

Μετά την ενηλικίωση του, την περυσινή χρονιά, προτίμησε να μην υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία, όπου θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Έτσι, συμφώνησε με τον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Πετανίδης θα φορά το νούμερο 12».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ