22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Παρκς η Νίζνι, πριν από το Περιστέρι

Η Νίζνι Νόβγκοροντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τέρελ Παρκς, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη χώρα μας και τη Λάρισα, και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Παίκτης του ρωσικού συγκροτήματος κι επίσημα είναι ο 28άχρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2020-2021). Το ντεμπούτο του, μάλιστα, αναμένεται να γίνει κόντρα στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/01, 18.00) στο «Cultural Entertainment Complex Nagorny».

«Ελπίζω ο Τέρελ Παρκς να ενισχύσει το παιχνίδι μας, μετά την απώλεια του Άλεκ Μπράουν», τόνισε για τον Αμερικανό ο γενικός διευθυντής της Νίζνι Νόβγκοροντ Σεργκέι Πανόφ, με τον προπονητή Ζόραν Λούκιτς να προσθέτει: «Προσπαθούμε να του δώσουμε το μέγιστο των πληροφοριών, ώστε να προσαρμοστεί το δυνατόν συντομότερα στην ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο για αυτόν, δεδομένου ότι εντάχθηκε αργά μες στη σεζόν, ενώ έχει κάνει πολύ λίγες προπονήσεις μαζί μας. Ωστόσο, δουλεύει καλά σε άμυνα και επίθεση. Με την άφιξή του προσθέτουμε στο ρόστερ μας ακόμα μία επιλογή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ