19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Νουάμου το Λαύριο

Παίκτης του Λαυρίου και με τη… βούλα πλέον είναι ο Ίκε Νουάμου, καθώς ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ.

Ο Νιγηριανός γκαρντ/φόργουορντ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ του συγκροτήματος του Χρήστου Σερέλη τον Ντορόν Λαμπ, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, με το Λαύριο να τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα. O Αμερικανός αγωνίστηκε φέτος σε δεκατέσσερα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 13,1π., 1,7 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 26.53’.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ "Λαύριο MEGABOLT" ανακοινώνει την απόκτηση του IKE NWAMU. O διεθνής Νιγηριανός άσος έχει γεννηθεί στις 30 Ιουνίου του 1993 και με ύψος 1.96 μ. μπορεί να καλύψει τις θέσεις «2» και «3». Είναι απόφοιτος του UNLV College και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο NBDL με τη φανέλα των Sioux Falls Skyforce. Ο Nwamu θα πάρει τη θέση του Ντορόν Λαμπ, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία λόγω προσωπικού προβλήματος. Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ευχαριστεί τον Αμερικανό γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Από το Γραφείο Τύπου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ