20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Λυκογιάννη, Πετρόπουλο και Μπακέα το Μαρούσι (pics)

Την μεταγραφή του Χριστόφορου Λυκογιάννη ολοκλήρωσε το Μαρούσι, το οποίο ωστόσο ανακοίνωσε και δυο μεταγραφές έκπληξη, θέλοντας να συμπληρώσει το φετινό του ρόστερ.

Έτσι, εκτός από τον 36χρονο φόργουορντ, για τον οποίο το basketa.gr σας είχε μιλήσει με ρεπορτάζ του στις 3/7, τον δρόμο για το κλειστό του Αγίου Θωμά πήραν ο έμπειρος γκαρντ Λάμπρος Πετρόπουλος και ο 22χρονος φόργουορντ Γιώργος Μπακέας (2,01).

Ο Πετρόπουλος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αετό και Τρίτωνα, αλλά έφτιαξε το όνομα του στον Απόλλωνα Αθηνών, και στις πορείες ανόδου στην Β' Εθνική με coach τον Δημήτρη Χουχουλή, ενώ την περσινή σεζόν δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στην Αθηναϊκή ομάδα. Ο Μπακέας αποτελεί έναν εξελίξιμο αθλητή, τον οποίο είχε μαζί του ο Δημήτρης Γκόφας τόσο σε Νίκη Αμαρουσίου όσο και σε Κόρινθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«-Η Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Αμαρουσίου εκ μέρους της Διοίκησης του Συλλόγου ανακοινώνει την συνεργασία του Ανδρικού Τμήματος για την χρονιά 2018-2019 με τους αθλητές Γεώργιο Μπακέα και Λάμπρο Πετρόπουλο.

 Ευχόμαστε στους αθλητές υγεία και επιτυχίες με την Ομάδα μας -Η Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Αμαρουσίου εκ μέρους της Διοίκησης του Συλλόγου ανακοινώνει με χαρά την έρναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο αθλητή Χριστόφορο Λυκογιάννη. 36χρονος φόργουορντ Χριστόφορος Λυκογιάννης ύψους 1,98 μ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρτεμις Ιλίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άμιλλα Περιστερίου,Ιάλυσο Ρόδου, Ραφήνα, Αρδηττό, Νήαρ Ηστ , Λαύριο, Ένωση Ιλίου.
Στο ενεργητικό του μετρά άνοδο με τον Φάρο Κερατσινίου στην Α2 (2014-15), Ιωνικό Νικαίας (2015-16) και δύο σερί ανόδους στην Α2 με Περιστέρι (2016-17) και Διαγόρα Δρυοπιδέων (2017-18). Έχει αγωνιστεί ξανά στην Α2 ως παίκτης του Λαυρίου (2010-11) και είναι αδελφός του ποδοσφαιριστή της Κάλιαρι, Χαράλαμπου Λυκογιάννη»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ