16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Κουφόπουλο, Καραμαλέγκο, πήρε και Βαλιώτη το Παγκράτι (pics)

Το Παγκράτι συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ του, και έτσι εκτός από την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Κουφόπουλου και τις παραμονής του Γιάννη Καραμαλέγκου, απέκτησε και τον Στέφανο Βαλιώτη (2,00).

Ο 19χρονος δυναμικός αθλητής είχε μεγάλο μέρος συμμετοχής στην πορεία ανόδου του Παλαιού Φαλήρου από την Γ' προς την Β' Εθνική, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της BAC, για να μεταπηδήσει σε Ολυμπιάδα Παπάγου, Παπάγου και Δούκα, ενώ αποτελεί προσωπική εισήγηση του Δημήτρη Λιόγα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«-Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον αθλητή Κώστα Κουφόπουλο (1,87 – 21 ετών).

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας αγωνίστηκε με επιτυχία τα τρία τελευταία χρόνια με την Δάφνη Δαφνίου, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 είχε 8,2 πόντους, 2,4 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ την σεζόν 2016-2017 είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας με την Εφηβική ομάδα των «πρασίνων» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στην Καστοριά.

Η οικογένεια του Παγκρατίου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά.

-Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον αθλητή Γιάννη Καραμαλέγκο (1,92 – 26 ετών).

Ο Γιάννης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα μας έχοντας πολύ καλή παρουσία με 8 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 14 παιχνίδια. Πριν το Παγκράτι αγωνίστηκε σε Καστοριά, Αμύντα, Πανιώνιο και μια τετραετία στον Αρκαδικό με τον οποίο τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε και στην Basket League. Συμμετοχή στην Α1 είχε και με τον Παναθηναϊκό, στου οποίου τις υποδομές αγωνίστηκε με επιτυχία.

Η οικογένεια του Παγκρατίου του εύχεται καλή αθλητική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ