17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Κανέλλου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα στο νέο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών θα ενισχύσει και η Θάλεια Κανέλλου.

Η 29άχρονη φόργουορντ/σέντερ ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τα Μελίσσια, με τα οποία αγωνίστηκε στο Νότιο Όμιλο, και «μετακομίζει» στο ηπειρωτικό συγκρότημα και το Βορρά. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα συνεργασία. Από την πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα και τους ανθρώπους της κατάλαβα πόσο αφοσιωμένοι είναι σε αυτό που κάνουν, πόσο το αγαπούν και πόσο δουλεύουν. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πορεία που είχε πέρυσι η ομάδα. Χαίρομαι που θα γίνω κι εγώ κομμάτι της σκληρής δουλειάς που κάνουν ήδη η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ για τη συνέχεια!», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης αθλήτριας Θάλειας Κανέλλου, η οποία την περασμένη χρονιά ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα των ΚΑΟ Μελισσίων. Η Κανέλλου αγωνίζεται στις θέσεις "4"-"5" και την περασμένη χρονιά είχε συμμετοχή 18 λεπτά/παιχνίδι και 7 πόντους μ.ό. βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει την 3η θέση του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής. Καλωσήρθες Θάλεια! #ΠΑΣΓιαννιναWBC».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ