15.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε Καλδή, δυνάμωσε με Αναγωνστάκη και Κεφαλά ο Ηλυσιακός

Με δυνατό μπάσιμο ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ηλυσιακός, ο οποίος θέλει να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της πρόκλησης της Β' Εθνικής.

Έτσι, ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Παναγιώτη Καλδή, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Αμύντα, γεγονός για το οποίο σας είχε ενημερώσει το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 20/7.

Επίσης, αποκτήθηκαν οι Γιάννης Αναγνωστάκης και Κώστας Κεφαλάς, οι οποίοι ενισχύουν την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Παναγιώτη Καυκή. Ο 26χρονος Γιάννης Αναγνωστάκης αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Γ' Εθνική με τον ΚΑΟ Κορίνθου, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πανελευσινιακό, Ψυχικό, Χολαργό, Πανιώνιο, ΑΓΣ Ιωαννίνων, αλλά ενώ έχει ξανά φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο 25χρονος Κώστας Κεφαλάς προέρχεται από μια σεζόν στον Πανελευσινιακό, ενώ έχει περάσει από Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Νέα Κηφισιά, Φιλαθλητικό και Δούκα. Αντίθετα, δεν προχώρησε η περίπτωση απόκτησης του Θοδωρή Ονάσολγου, ο οποίος παρότι είχε συμφωνήσει δεν θα αγωνιστεί στην ομάδα των Ιλισίων.

Αναλυτικά :

«Συμφωνία με Καλδή
Για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021, ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Παναγιώτη Καλδή, ο οποίος παραχωρείται σε μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Αμύντα Υμηττού.
Γεννηθείς το 2000, με πλούσιες παραστάσεις την περσινή σεζόν στην Α2, ο Παναγιώτης αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη για την πορεία της ομάδας μας στη Β’ Εθνική κατηγορία. Στόχος όλων μας είναι ο 20χρονος guard να καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του, να πάρει περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των φετινών της στόχων.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη μία άκρως επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς σεζόν!«



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ