16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε και Τσούμπανου ο Άρης (pics)

Στον Άρη δεν κοιτούν μόνο το παρόν, αλλά παράλληλα προσπαθούν να «χτίσουν» και το μέλλον τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τη Βασιλική Τσούμπανου, η οποία θα ενταχθεί στο τμήμα Νεανίδων και, παράλληλα, ενισχύσει θα τις Θεσσαλονικιές και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Άρη. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Σημαίνει πολλά το γεγονός πως δίνονται ευκαιρίες σε Νεάνιδες και Κορασίδες να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να αποκομίσουν εμπειρίες. Θέλω να ευχαριστήσω, πέρα από την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους συλλόγους της Πελασγιώτιδας και του Σπάρτακου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στον γυμναστή κ. Αθανασόπουλο και τον κόουτς κ. Κούρτοβιτς με τους οποίους δούλεψα παράλληλα όλη τη χρονιά», ανέφερε σχετικά η 16άχρονη φόργουορντ.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Βασιλικής Τσούμπανου. Η Βασιλική Τσούμπανου είναι γεννηθείσα το 2004, με ύψος 1,87μ. και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ. Θα ενισχύσει την ομάδα Νεανίδων του Άρη, αλλά και την ομάδα Γυναικών στο πρωτάθλημα της Α2.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Πελασγιώτιδα, από όπου πήρε μεταγραφή για το Σπάρτακο, με τον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας με την ομάδα των Κορασίδων. Πέρυσι είχε συνεχείς κλείσεις στα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων και αργότερα συμμετείχε στις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων Παγκορασίδων και Κορασίδων».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ