19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε και Αλεξανδρή η Ελευθερία Μοσχάτου

Την περιφέρειά της ενίσχυσε η Ελευθερία Μοσχάτου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εντάσσοντας στο δυναμικό του τη Διονυσία Αλεξανδρή.

Η 29χρονη γκαρντ, ύστερα από πολυετή παρουσία στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, αποφάσισε να αλλάξει… γειτονιά και να τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Τσαραπατσάνη στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Κυρίαρχη η ομάδα μας στο μεταγραφικό παζάρι κάνει ακόμα ένα μπαμ! Μετά από προσωπική παρέμβαση-υπέρβαση του χορηγού Ηλία Πετρόπουλου και των δύο ακόμα χορηγών κ. Ρηγόπουλου και κ. Αποστόλου καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή της Διονυσίας Αλεξανδρή δημιουργώντας μια αξιοζήλευτη περιφέρεια για την ομάδα μας που ως απώτερο σκοπό έχει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Καλώς ήρθες Διονυσία!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυρίαρχη η ομάδα μας στο μεταγραφικό παζάρι κάνει ακόμα ένα μπαμ! Μετά από προσωπική παρέμβαση-υπέρβαση του χορηγού Ηλία Πετρόπουλου και των δύο ακόμα χορηγών κ. Ρηγόπουλου και κ. Αποστόλου καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή της Διονυσίας Αλεξανδρή δημιουργώντας μια αξιοζήλευτη περιφέρεια για την ομάδα μας που ως απώτερο σκοπό έχει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Καλώς ήρθες Διονυσία!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ