19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Ζαραϊδώνη, και τέσσερις ακόμα παίκτες ο Κρόνος (pics)

Ολοκληρώθηκε και η απόκτηση του Παναγιώτη Ζαραϊδώνη από τον Κρόνο, με τον Κώστα Παπαμάρκο να βάζει στην φαρέτρα του ακόμα ένα ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος αγωνίζονταν στο Le Moyne στις Η.Π.Α.

Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για την μεταγραφή με αναλυτικό της ρεπορτάζ στις 8/7. Στο ίδιο ρεπορτάζ σας ανέφερε για τις παραμονές των Παναγιώτη Κόη και Βασίλη Ξιούρα, τις οποίες ο σύλλογος του Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε και επίσημα.

Επίσης ανακοινώθηκε η επιστροφή στην ομάδα του Γεράσιμου Ανδρεάτου , αλλά και την ενσωμάτωση στην ανδρική ομάδα του Νεοφώτιστου Ευθύμη Χρήστου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

-To Δ.Σ. του Κρόνου ανακοινώνει την συνεργασία με τον Ζαραιδώνη Παναγιώτη o οποίος και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας. Ο Παναγιώτης έρχεται στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσία στο Le Moyne της Νέας Υόρκης, και νωρίτερα στον Ίκαρο Καλλιθέας. 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και το καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Κρόνου.

-Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Ξιούρα, Ο έμπειρος γκαρντ θα είναι για άλλη μια χρονιά στον Κρόνο και θα αποτελέσει άλλη μια σημαντική βοήθεια στην περιφέρεια και στον σχεδιασμό του Κώστα Παπαμάρκου για την νέα σεζόν. 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και για φέτος.

-Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ενσωμάτωση στην Ανδρική ομάδα του Νεοφώτιστου Ευθύμη Χρήστου. Ο Ευθύμης απο μικρός στο Κρονο πήγε ως παίδας στον Ίκαρο Καλλιθέας και ως έφηβος στην ΑΕΚ. Συμμετείχε και στην U20 της ΑΕΚ όπου και κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων της ΕΣΚΑ. 
Η φιλοσοφία του συλλόγου για την ανάπτυξη νέων αθλητών και την στελέχωση του ανδρικού τμήματος με παιδιά των υποδομών, αντικατοπτρίζεται στην ένταξη του Ευθύμη στο σχήμα που σχεδίασε ο Coach Κώστας Παπαμάρκος. 
Ευχόμαστε στο Ευθύμη καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών του ΔΣ αλλά και του Coach.

-Το ΔΣ του Κρόνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κοη. Ο Παναγιώτης για άλλη μια χρονιά θα βρίσκεται στο Κρόνο, αποδεικνύοντας οτι παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί και αποτελεί επιλογή για το προπονητικό team. 
Αθλητής και αυτός των υποδομών του Κρόνου αποτελεί απόδειξη της δουλειάς υψηλού επιπέδου που γίνεται στις ακαδημίες του Κρόνου. 
Του ευχόμαστε μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά.

-Το Δ.Σ. του Κρόνου, ανακοινώνει την επανένταξη του Γεράσιμου Ανδρεάτου στην ανδρική ομάδα του Κρόνου . Μετά από μία αγωνιστική χρονιά μακριά από την οικογένεια του Κρόνου, Ο Ανδρέατος που αποτέλεσε μέλος της ομάδας κατά την άνοδο της απο την Γ' στην Β΄Εθνική κατηγορία, εντάσσεται και πάλι στο δυναμικό της. 
Η συνεισφορά στους φετινούς στόχους της ομάδας αναμένεται να είναι σημαντική. 
Το καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια δημιουργική αγωνιστική χρονιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ