23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε Διαμαντίδου, προώθησε τρεις ο Παναθλητικός

Στον Παναθλητικό Συκεών θα συνεχίσει την καριέρα της η Κωνσταντίνα Διαμαντίδου, κάνοντας λόγο για μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση.

Παράλληλα, υπό τις οδηγίες της Βιβή Διαβολεμένου θα τεθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην Α2 Γυναικών, οι νεαρές Παναγιώτα Μπαχαρίδου, Άρτεμις Αθανάτου και Ελένη Κωνσταντινίδου, ενώ δανεικές στη ΜΕΝΤ παραχωρήθηκαν η Βίκυ Σιδηροπούλου και η Βασιλεία Θεοδοσίου.

Η ανακοίνωση: «Η Κωνσταντίνα Διαμαντίδου στον Παναθλητικό. Η 20χρονη forward αποτελεί άλλη μία σημαντική ενίσχυση του συλλόγου, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις και εμπειρίες. Η Κωνσταντίνα είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ προ 2ετίας εκπροσώπησε και την Εθνική Νεανίδων 3on3. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μαντουλίδη, όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία 3ετια έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η νεαρή forward μετά τη συμφωνία δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι στον Παναθλητικό. Αποτελεί για εμένα μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Ο σύλλογος έχει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που θα έχω συμπαίκτριες τόσο σπουδαίες αθλήτριες όπως η Χαιριστανίδου, η Καραμπατζάκη και η Τράντα. Ευχαριστώ την κόουτς Βιβή για την εμπιστοσύνη και την προσέγγιση. Ελπίζω να έχουμε υγεία και μια πολύ δημιουργική χρονιά".

Οι Μπαχαρίδου, Αθανάτου, Κωνσταντινίδου προωθούνται στην γυναικεία ομάδα. Ο σύλλογος συνεχίζει το αναπτυξιακό του πλάνο επιβραβεύοντας 3 κορίτσια, τα οποία τα τελευταία χρόνια συνέβαλλαν τα μέγιστα στις επιτυχίες του συλλόγου σε Κορασίδες και Νεανίδες. Έτσι τη φετινή χρονιά συνεχίζεται ο αέρας της ανανέωσης, σε συνδυασμό με την προώθηση κοριτσιών που προέρχονται από το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου.

Η κόουτς Διαβολεμένου γνωρίζει άριστα τις ικανότητες των "μικρών" μας στις οποίες θα δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία να έχουν ενεργό ρόλο στην γυναικεία ομάδα. Στο φετινό ρόστερ πέραν των 3 κοριτσιών θα υπάρχουν και οι Νεανίδες/Κορασίδες Παπαδοπούλου, Μπαξεβάνου, Σταματάκη μαζί με τις 2 20χρονες Βαντσιούρη και Διαμαντίδου, δημιουργώντας μια άκρως νεανική και ταλαντούχα ομάδα.

Άλλες 2 νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, η Βίκυ Σιδηροπούλου και η Βασιλεία Θεοδοσίου, παραχωρήθηκαν με υποσχετική στη ΜΕΝΤ κατόπιν επιθυμίας τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ