17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Διαμαντάκο, Μήτσου, Τασσόπουλο και Ναούμη το Αγρίνιο (pic)

Γενική «επιστράτευση» στο Αγρίνιο, το οποίο πήρε μπροστά, ανακοινώνοντας παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πάγκο θα συνεχίσει και την τρέχουσα σεζόν ο Ιωάννης Διαμαντάκος, ενώ ως άμεσος συνεργάτης του θα παραμείνει ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος, με το επιτυχημένο δίδυμο να παραμένει σε μια δύσκολη σεζόν για το ΑΟΑ.

Επίσης ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτοι παίκτες με τον σύλλογο να δίνει βάση στο τοπικό στοιχεία. Έτσι, επιστρέφει ο Δημήτρης Μήτσου, ο οποίος ένα χρόνο μετά θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α2 με την ομάδα την οποία υπηρέτησε για έξι χρόνια, όντας τα τρία αρχηγός της. Έτσι, ο 29χρονος φόργουορντ  μετά από ένα χρόνο στον ΑΚΟ Κορίνθου επιστρέφει στην ομάδα, με τον 28χρονο φόργουορντ Κωνσταντίνο Τασσόπουλο να κάνει το ίδιο. Ο δυναμικός αθλητής μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια στο Αγρίνιο, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Αχαγιά.

Στην γενέτειρα του επέστρεψε και Αποστόλης Ναούμης. Ο 27χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β' Εθνική, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 10,5 πόντους και 40 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες.

Αναλυτικά :

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την πίεση χρόνου, έχει ξεκινήσει ήδη την οργάνωση και στελέχωση της ομάδας, έτσι ώστε αυτή να παρουσιαστεί πανέτοιμη κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και να προσφέρει ακόμα μια φορά μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις στους φίλους της και την πόλη μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με:
τον Προπονητή Γιάννη Διαμαντακο, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου και ο όποιος για άλλη μια φορά αποδεικνύει εμπράκτως το δέσιμο του με την ομάδα και την πόλη του Αγρινίου.
Διπλά του σε ρολό Βοηθού Προπονητή θα βρίσκεται ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του από αυτή την θέση.
Φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη χρόνια θα είναι ο πολύπειρος και εγνωσμένης άξιας Κώστας Καλφούντζος.
Παράλληλα σε επίπεδο στελέχωσης ράστερ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους παρακάτω αθλητές από την πόλη μας κάνοντας έτσι πράξη τη βούληση μας για την παρουσία του ντόπιου στοιχείου:
Toν αρχηγό της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Δημήτρης Μήτσου. Ο Δημήτρης μετά την πετυχημένη περσινή σεζόν με τα χρώματα του ΚΑΟ Κορίνθου, επιστρέφει στην ομάδα μας
Τον αθλητή Κωνσταντίνο Τασσόπουλο, επίσης μέλος της ομάδας του Α.Ο. που κέρδισε την άνοδο στην Α2. Ο Κωνσταντίνος αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και φόρεσε τα χρώματα της Αχαγιας 82, κατά την περασμένη σεζόν, επανέρχεται στην ομάδα μας.
Τον αθλητή Αποστολή Ναούμη, που μετά από μια σπουδαία καριέρα και πολλές επιτυχίες με τις ομάδες στις οποίες υπήρξε μέλος, επιστρέφει στη γενέτειρα του και τον Α.Ο. Αγρινίου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
Με τιμή
Η Διοικούσα Επιτροπή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ