18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Γκιστ και Σίλεϊ η Μπάγερν! (pics)

Η Μπάγερν Μονάχου παρότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στη Εuroleague αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και να ανακοινώσει τον Τζέιμς Γκιστ κα τον Ντι Τζέι Σίλεϊ στις θέσεις των Τι Τζέι Μπρέι και Μάλκολμ Τόμας.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δείχνει να μην είναι καθησυχαστικός και παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Βαυαρών ψάχνει συνεχώς τρόπους για να βελτιώσει την αγωνιστική τους εικόνα. Οι φήμες που υπήρχαν γύρω από το όνομα του Τζέιμς Γκιστ επιβεβαιώθηκαν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα του Μονάχου και θα αντικαταστήσει τον Μάλκολμ Τόμας, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο έπειτα από λίγους μήνες συνεργασίας.

Ο Αμερικανός παίκτης δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ποτέ στην Μπάγερν και σε 10 αγώνες στη Εuroleague μέτρησε 3.3 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Παρέα με τον Τζέιμς Γκιστ ήρθε και ο Ντι Τζέι Σίλεϊ. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιζόταν από την περσινή σεζόν στη Σαραγόσα και θα πάρει τη θέση του Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος δεν φαίνεται να είχε την εμπιστοσύνη του Τρινκιέρι και αποχώρησε έπειτα από ενάμισι χρόνο στο Μόναχο.

Ο Τι Τζέι Μπρέι αναμένεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο με αυτό του Σίλεϊ και να υπογράψει συμβόλαιο με την Σαραγόσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ