22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Γκάι και Σμιθ ο Σπόρτιγκ (vids)

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για το Σπόρτιγκ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο καινούριο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Το συγκρότημα των Πατησίων ανακοίνωσε την απόκτηση των Αμερικανίδων Έμα Γκάι και Άμπερ Σμιθ, με την πρώτη να αποφοίτησε φέτος από το πανεπιστήμιο της Βοστώνης και τη δεύτερη να προέρχεται από το Μιζούρι.

Η ανακοίνωση: «Η πρώτη ξένη αθλήτρια για τη σεζόν 2020-21 θα είναι η Amber Smith. Πρόκειται για μια δυναμική φόργουορντ που προέρχεται από το γνωστό πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων ΗΠΑ (U19) παίζει στις θέσεις "4" και "3", με έφεση στο τρίποντο, στο ριμπάουντ και τα δυναμικά τελειώματα. We proudly announce the signing of our first American player for the 2020-21 season, Amber Smith. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, Άμπερ.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή της σπουδαίας σέντερ Emma Guy, που θα είναι η ηγέτιδα και ο "βράχος" της ομάδας μας κάτω από τα καλάθια. We proudly present the signing of the anchor of our team Emma Guy, a dominant center from the prestigious Boston College university of the ACC. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, Έμα».

https://www.youtube.com/watch?v=vBUUNPYMXWY

https://www.youtube.com/watch?v=lu6R0pcPhgw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ