21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωσε Γεωργοπαπαδάκο ο Εθνικός (pic)

Τον Νίκο Γεωργοπαπαδάκο ανακοίνωσε ο Εθνικός, με τον έμπειρο γκαρντ να αλλάζει ομάδα, αλλά όχι χρώμα φανέλας.

Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή, ενώ το basketa.gr νωρίτερα σας είχε ενημερώσει για την πλήρη συμφωνία.

Αναλυτικά :

«Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γεωργοπαπαδάκου. Ο πολύπειρος γκαρντ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μανδραϊκού.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής προέρχεται από ακόμη μία καλή χρονιά με τον Μανδραϊκό και θα προσθέσει μεγάλη εμπειρία στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος πριν την ομάδα της Μάνδρας αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Πανερυθραϊκό.

Νίκος Γεωργοπαπαδάκος: «Είμαι χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Εθνικού. Η καριέρα μου έχει δείξει ότι δύσκολα φεύγω από ομάδες και το ίδιο θέλω να κάνω και στον Εθνικό, καθώς θέλω να μείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Η ομάδα αυτό το καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές προσθήκες και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Θα δώσουμε τα πάντα, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν στο πρωτάθλημα.

Για τον κόσμο του Εθνικού έχω ακούσει τα καλύτερα. Χαίρομαι που τη νέα χρονιά θα τους έχω στο πλευρό μου και δεν θα τους έχω αντιπάλους. Θέλουμε την στήριξη τους, να γεμίζουν το γήπεδο και να είναι δίπλα μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να τους ευχαριστήσουμε και να επαναφέρουμε τον Εθνικό εκεί που του αξίζει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ