16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Γεροντή ο Αθηναϊκός

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο καινούριο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών προχώρησε ο Αθηναϊκός.

Οι διοικούντες το συγκρότημα του Βύρωνα συμφώνησαν με τη Λαμπρινή Γεροντή, ώστε να ενισχύσει όχι μόνο τη γυναικεία ομάδα αλλά και το τμήμα Νεανίδων, με τη 17χρονη φόργουορντ/σέντερ να αναφέρει σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ φέτος με τη φανέλα του ιστορικού Αθηναϊκού. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της Λαμπρινής Γεροντή για τη σεζόν 2020-2021. Η Λαμπρινή είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 1,84μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "4" και "5" και θα ενισχύσει την ομάδα μας τόσο σε Νεάνιδες όσο και σε Γυναίκες.

Προηγούμενες ομάδες: Νήαρ Ηστ, Κρόνος Γέρακα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση της @lambrini_g για τη σεζόν 2020 - 2021. Η Λαμπρινή είναι γεννημένη το 2003 έχει υψος 1,84 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και θα ενισχύσει την ομάδα μας τόσο σε Νεάνιδες όσο και σε Γυναίκες. Λαμπρινή Γεροντή: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ φέτος με τη φανέλα του ιστορικού Αθηναϊκού. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες». Προηγούμενες ομάδες: Νήαρ Ηστ, Κρόνος Γέρακα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athinaikos Women Basketball (@athinaikos_wbasket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ