26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ανακοίνωσε Αποστολίδη ο Απόλλωνας Πατρών

Η Πάτρα και συγκεκριμένα ο Απόλλωνας αποτελούν το νέο σταθμό του εξαιρετικού σκόρερ, Γιώργου Αποστολίδη, ο οποίος μετά από μια περίεργη σεζόν στον Χολαργό, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Πάτρα.

Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ, με την πλούσια καριέρα, βρήκε κίνητρο στην ομάδα που δημιουργεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, και πλέον θα «πυροβολεί» τα αντίπαλα καλάθια από το κλειστό της Περιβόλας.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με τον αθλητή Γιώργο Αποστολίδη. Ο Γ. Αποστολίδης (22/06/1984) έχει ύψος 1.97 μ. και αγωνίζεται στη θέση guard. Διακρίνεται για την οργανωτική ικανότητα στο παιχνίδι του.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ομάδων: Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ολύμπιας Λάρισας, Πανελλήνιου Γ.Σ., Α.Ε. Λάρισας, Α.Σ. Τρικάλων 2000, Ηλυσιακού Α.Ο., Παναθηναϊκού, Δόξας Λευκάδας, Χολαργού.

Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων (Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2002, χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Εφήβων του 2003 στη Θεσσαλονίκη) και την Εθνική Νέων Ανδρών (Αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων Ανδρών του 2005 στην Αργεντινή).

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας καλωσορίζει τον Γιώργο Αποστολίδη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ