25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Οίακας

Μετά τους Παντελή Σκορδά και Γιώργο Μανάκα, ο Οίακας Ναυπλίου ολοκλήρωσε και την μεταγραφή του 24χρονου σέντερ, Γιάννη Αναγωνστόπουλου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Χάρη Κουλουριώτη αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α2 με τον Απόλλωνα Πατρών (1,4 πόντους και 0,8 ριμπάουντ σε 12 παιχνίδια), ενώ έχει περάσει από Ίκαρο Καλλιθέας, Αγία Παρασκευή, Εθνικό Πειραιά, ΚΑΟΚ και Γλαύκο. Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του Οίακα για τον αθλητή με ρεπορτάζ του στις 23/6.

Αναλυτικά :

Ο Α.Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι γεννημένος το 1994. Έχει ύψος 2,06 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», ξεκίνησε το μπάσκετ στον Άρατο Κιάτου και παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2012 όπου μετακόμισε στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Στη συνέχεια  αγωνίστηκε διαδοχικά στην Αγία Παρασκευή, τον Εθνικό, τον ΚΑΟ Κορίνθου, τον Α.Ο. Γλαύκο και πέρυσι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Οίακα και του ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ