18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσαν Γκρίφιν οι Νετς

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε και επίσημα ο Μπλέικ Γκρίφιν, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Μπρούκλιν Νετς. Ποιο το ύψος του.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε την απόκτηση του 6 φορές All-Star και πρώην παίκτη των Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντιτρόιτ Πίστονς, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2. Ο 31χρονος φόργουορντ συμφώνησε με τους Νετς για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, στην προσπάθειά του να κερδίσει το πολυπόθητο πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ. H αμοιβή του για το υπόλοιπο της χρονιάς θα είναι μόλις 1.2 εκατομμύρια δολάρια, όμως όπως είναι ήδη γνωστό, ο παίκτης πήρε μία διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση από την προηγούμενή του ομάδα για να μείνει ελεύθερος!

Στο Μπρούκλιν, ο Γκρίφιν θα βρει τον παλιό του γνώριμο από το Λος Άντζελες και καλό του φίλο, ΝτεΆντρε Τζόρνταν, με τον οποίον μάλιστα είχαν διαμορφώσει ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα ψηλών στις αρχές και τα μέσα της περασμένης δεκαετίας, το οποίο, μαζί με την προσθήκη του Κρις Πολ είχε πάρει και το χαρακτηριστικό όνομα της "Lob City", ως αποτέλεσμα των πολλών θεαματικών... πτήσεων των δύο παικτών.

 

https://twitter.com/BrooklynNets/status/1368955051599949827



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ