24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναζητώντας τον διάδοχο…

Με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέχρι το τέλος του Ιουνίου στον Παναθηναϊκό ψάχνονται για την επόμενη μέρα.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι» έπειτα από τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην καθημερινότητα της ομάδας σε μία είδηση που προκάλεσε «μούδιασμα».

Ωστόσο η δεύτερη αποχώρηση που είναι στα... σκαριά αφορά τον Μάνο Παπαδόπουλο. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ είναι έτοιμος να οριστικοποιήσει τη θετική του απάντηση στην πρόταση «μαμούθ» που του έκανε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και να μετακομίσει στη Ρωσία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά εκτός συνόρων.

Το συμβόλαιο του νυν τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, Αλεξάντερ Τσέρκοβνι εκπνέει στις 30/6 κι αναμένεται τότε να ανακοινωθεί ο διάδοχός του ο οποίος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Έλληνας.

Από εκεί και πέρα στους πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν τους τρόπους για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται.

Οι αποχωρήσεις είναι πιθανό να φέρουν «ντόμινο» εξελίξεων, όμως δεν αναμένεται να φέρουν πίσω πρόσωπα που πρόσφατα βρέθηκαν στην άκρη του πάγκου. Ο λόγος φυσικά για τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος δεν συγκεντρώνει πιθανότητες για να αναλάβει μία θέση η οποία στο μυαλό κάποιων ενδεχομένως να του ταιριάζει, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική και δεν υπάρχει ορατό ενδεχόμενο για να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Ένα άλλο όνομα που κυκλοφορεί είναι αυτό του Παναγιώτη Μπόμη. Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη χαίρει της εκτίμησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι δεδομένο ότι έχει λόγο στα εσωτερικά του συλλόγου, όμως θα αποτελέσει έκπληξη αν είναι εκείνος τελικά που θα πάρει τα ηνία.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια ενός «καυτού» καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό, ενώ όταν υπάρξει οριστική εξέλιξη για τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ, θα προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ