17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση Ν.Ρ.: Σταμολάμπρος, η επιστροφή

O Γιώργος Σταμολάμπρος επιστρέφει στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, αυτήν τη φορά ως προπονητής, για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του γυναικείου τμήματος.

Συγκεκριμένα, θα είναι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ατακτίδη στις Γυναίκες, που και η νέα αγωνιστική περίοδος θα τις βρει στην Α2 Γυναικών, με τον ίδιο να αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, αυτή τη φορά ως προπονητής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Ατακτίδη για την εμπιστοσύνη του, να ευχηθώ υγεία και η ομάδα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση να εκπληρώσει όλους τους στόχους της».

Η ανακοίνωση: «Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Σταμολάμπρου στο σύλλογο. Ο Γιώργος θα αποτελέσει κομμάτι του προπονητικού συνόλου, ως βοηθός του Γιώργου Ατακτίδη. Ο σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία.

Βιογραφικό: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος Διπλώματος Προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Πτυχιούχος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ως αθλητής αγωνίστηκε στις ομάδες Α.Σ. ΠΑΟΚ, Ναύαρχος Βότσης, Ελπίδα Τούμπας, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Ατρόμητος Τριαδίου και από τη νέα σεζόν θα παίζει στον Μαραθώνα Καλαμαριάς.

Ως προπονητής έχει εργασθεί τη σεζόν 2015-2016 στις ακαδημίες του Ναύαρχου Βότση. Από το 2018 έως το 2020 στον Α.Σ. Άρης ως βοηθός προπονητή του Σίμου Συρόπουλου, στην Α2 Εθνική Γυναικών, αλλά και στα τμήματα των Κορασίδων, Νεανίδων και της Ακαδημίας. Από το 2020 έως και σήμερα στη ΜΕΝΤ, προπονητής στις Κορασίδες και Νεανίδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ