16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση Ν.Ρ.: Ενισχύθηκε στην περιφέρεια και στον πάγκο

Διπλή προσθήκη είχαμε στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, εν όψει της καινούριας σεζόν και της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η Ιωάννα Θωμά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα και θα την ενισχύσει στην περιφερειακή γραμμή της, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τους διοικούντες ο Γιώργος Μηλιαράς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ατακτίδη στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση: «Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Ιωάννα Θωμά, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η Ιωάννα αγωνίζεται στη θέση του guard κι έχει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει αγωνισθεί: Αίας Ευόσμου στην Α2 και Α1 Εθνική, Α.Ε. Πυλαίας στην Α2 Εθνική, Μέγας Αλέξανδρος στην Α2 Εθνική, Ε.Ο. Σταυρούπολης τη χρονιά της ανόδου στην Α2 Εθνική, ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 Εθνική, Τιτάνες Δράμας στην Α2 Εθνική, Ο.Α. Χανίων τη χρονιά της ανόδου στην Α2 Εθνική, Ηρακλής τη χρονιά της ανόδου στην Α1 Εθνική, Παναθλητικός Συκεών τη χρονιά της ανόδου στην Α1 Εθνική».

Η δήλωση της Ιωάννας: "Η προσπάθεια και η οργάνωση που είδα στην ομάδα ήταν το κίνητρο να παίξω φέτος. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι για να είμαστε στα γήπεδα, να χαρούμε το παιχνίδι και ελπίζω η ομάδα μου μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να βγάλει το μεγάλο ταλέντο και την εμπειρία που διαθέτει, ώστε να πετύχει τους στόχους της".

Ο σύλλογος της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μηλιαρά για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ο Γιώργος θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του "παζλ" των προπονητών, του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης και θα είναι βοηθός του Γιώργου Ατακτίδη. #RysioWBC».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ