19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση Ν.Ρ.: «Δικές» της Κουφογιάννη και Δεληγιάννη

Με διπλό μεταγραφικό χτύπημα συνεχίστηκε η ενίσχυση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Τη φανέλα της ομάδας θα φορέσουν την καινούρια σεζόν, 2021-2022, και οι Ηρώ Κουφογιάννη και Ευτυχία Δεληγιάννη, με την πρώτη να αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ύστερα από τόσα χρόνια επιστρέφω στη πόλη μου για την ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου. Η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής μού έδειξαν ότι θέλουν πολύ να συνεργαστούμε κι αυτό θα πρέπει να ανταμειφθεί από εμένα μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς».

Η Βολιώτισσα φόργουορντ, από την πλευρά της, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Νέου Ρυσίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από τη μεριά μου θα κάνω αυτό που κάνω χρονιά τώρα, να δίνω το 100%. Ας ελπίσουμε το φετινό χειμώνα να μπορέσουμε να χαρούμε το μπάσκετ, που η πανδημία μας στέρησε δύο χρονιά τώρα. Υγειά σε όλους και τα καλύτερα έρχονται!»

Η ανακοίνωση: «Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την παίκτρια Ηρώ (Ζαφειρώ) Κουφογιάννη. Η Ηρώ έχει μεγάλη εμπειρία σε ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και αποτέλεσε πολλές φορές αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών τους. Η Ηρώ είναι γεννημένη το 1987, με ύψος 1,87μ. αγωνίζεται στη θέση των forward/center και είναι διεθνής με τις ομάδες Κορασίδων-Νεανίδων .

Έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό στην ιταλική Castel Carugate, στην BBC Les Sangliers Wiltz στο Λουξεμβούργο και στην Κύπρο. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της ΜΕΝΤ, του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, της Νίκης Λευκάδας, του Ολυμπιακού Βόλου, του Ιπποκράτη Κω, του Άρη, του ΟΑΧ και της ΓΕΑ Άμιλλα Τρίπολης.

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ανακοινώνει την απόκτηση της Ευτυχίας Δεληγιάννη. Η Ευτυχία αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών (forward) της ομάδας και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ομάδες που έχει αγωνιστεί: Ολυμπιάδα Λάρισας (Α2), Ολυμπιάδα Λάρισας (Α1), Παλαιό Φάληρο (Α1), Νίκη Λευκάδας (Α2), Ολυμπιακός Βόλου (Α1), Ολύμπια Λάρισας (Α2), Ο.Α. Χανίων (Α2), Νίκη Βόλου (Α2). Ο σύλλογος της εύχεται καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ